Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare aluaturi care se desfac in foi


Retete culinare pentru: Aluaturi care se desfac in foi

Intr-un castron, se pun apa , untdelemnul, oul intreg, sarea, coaja de lamaie, si, la urma, faina cu praful de copt; se amesteca bine cu lingura si apoi se framinta cu mina 3-4 minute. Aluatul se pune pe masa, se intinde in foaie dreptunghiulara de 1/2 cm grosime pe care vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 29 voturi

Intr-un lighenas, se freaca cu furculita 100 g grasime, tinuta putin la cald, ca sa fie moale, apoi se adauga oul intreg, coaja si zeama de lamiie, sarea, apa si, la urma, faina. Se amesteca bine si apoi se framanta cu mana cca 10 minute, pina cind aluatul se desprinde vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Bucatarul
Voturi: 26 voturi

Grasimea, dupa ce s-a muiat putin, se amesteca cu smantana sau iaurtul, sarea, coaja de lamaie si la urma, cu faina. Se framanta, 4-5 minute cu mana, aluatul fiind mai vartos. Branza de vaci se freaca bine pe marginea vasului cu dosul furculitei, ca sa se omogenizeze sau se trece vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 11 voturi

Intr-un castron se pun 150 g grasime foarte moale sau topita, apa rece, zeama si coaja de lamaie, sarea si la urma, faina. Aluatul se amesteca cu lingura, apoi se framanta cu mana, 7-8 minute, batindu-l mereu de vas (ca sa incorporeze cit mai mult aer), apoi, se pune pe vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 19 voturi

Intr-un castron se pun 100 g grasime topita, apa rece, coaja si zeama de lamaie, oul intreg si la urma, 300 g faina. Mai intii se amesteca cu lingura, apoi se framanta 8-10 minute, cu mana. Aluatul se aseaza pe masa sau pe o foaie de naylon, presarata cu faina. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 5 voturi

Intr-un castron se pun grasimea de la punctul b), sarea, coaja de lamiie, apa sau laptele si, la urma, faina amestecata cu prafiul de crescut. Aluatul se amesteca cu lingura, apoi se framinta cu mana, 5-6 minute si se pune pe masa, pe o foaie de naylon presarata cu faina. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 11 voturi

Pagina: 1 2


Muzica Foto Filmare.ro